O nama

PETINI je hrvatski premium loungewear brend koji je inspiraciju pronašao u ljubavi.
Ljubav nas pokreće, daje svemu smisao, otkriva čar postojanja. Darujući ljubav uvijek smo na dobitku, ali važno je započeti od ljubavi prema sebi. Nježni proizvodi s potpisom PETINI namijenjeni su za njegu kose, tijela, a u konačnici i uma jer nas podsjećaju da odmorimo, usporimo i budemo istinski brižni prema sebi.

Prirodne tkanine

  Naši su proizvodi ručno izrađeni u Hrvatskoj od najfinijih prirodnih tkanina - svile i lana.

  Koristimo najnježniju 100% svilu dudova svilca (engl. Mulberry Silk), najveće kvalitete (razred 6A) i 22 momme luksuzne gustoće.

   Laneni proizvodi izrađeni su od 100% lana - organske i potpuno prirodne tkanine. 

  Umjetnost darivanja

  Svaki naš proizvod upakiran je u elegantnu kutiju sa zlatnim potpisom PETINI, koja je dodatno obogaćena ukrasnom vrpcom, a pažljivo osmišljena da razmazi vas ili nekoga koga volite.

  Briga o Vama i Prirodi

  Brinemo o održivosti pažljivom proizvodnjom čime garantiramo kvalitetu izrade svakog pojedinog proizvoda. Svoj uspjeh mjerimo u emocijama, dobroj energiji i količini nježnih trenutaka koje upijate noseći naše proizvode.

  Koristimo isključivo najkvalitetnije prirodne i organske tkanine koje traju godinama, a naposlijetku su i potpuno biorazgradive. Posjeduju jedinstveni globalni certifikat OEKO-TEX® Standard 100, što znači da ne sadrže opasne tvari i štetne kemikalije. Drugim riječima, tkanine koje koristimo sigurne su za vas, ljude koje volite i prirodu.